Matdatabas och kaloriräknare  

Omega

Pinklax

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
460 kJ
6%
110 kcal
Fett
3,50g
5%
Mättat fett
0,600g
3%
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
20,00g
40%
Salt
0,50g
8%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 11 sep 17 12:43
6%
av RDI*
(110 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (28%)
 
Protein (72%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
110
Fett
3,5g
Kolh.
0g
Prot
20g
Det finns 110 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 28% fett, 0% kolh., 72% prot.

Relaterade Lax från Omega:

Laxfilé
Laxburgare
Salmon

Relaterade Fisk från Omega:

Torskryggfilé
Stillahavsflundra

Fler produkter från Omega:

Laxbitar
Skalade Räkor
Glasstrutar
Isglass med Fruktsmak
Torskfilé
  Visa alla Omega produkter

Andra typer av Lax:

Lax
Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Rosa Lax
Lax (Odlad)
Konserverad Lax
Vildlax från Atlanten
  Visa fler Lax näringsinfo

Andra typer av Fisk:

Grillad Fisk
Fisk
Ugnsbakad Fisk
Guldmakrill
Tilapia
  Visa fler Fisk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Picadeli Savvy Salmon Sandwich
ICA Varmrökt Lax Paprika & Peppar
ICA Varmrökt Lax Toscana
Coop Fusilli Lax & Spenat
Falkeskog Varmrökt Lax Smoked Pepper
ICA Rimmad Lax


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2023 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.