Matdatabas och kaloriräknare  

Pärsons

Rökt Emilkalkon

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
377 kJ
5%
90 kcal
Fett
1,00g
1%
Mättat fett
0,400g
2%
Kolhydrater
0,90g
0%
Socker
0,40g
0%
Fiber
0,0g
Protein
19,00g
38%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 29 jul 23 03:59
4%
av RDI*
(90 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (4%)
 
Fett (10%)
 
Protein (86%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
90
Fett
1g
Kolh.
0,9g
Prot
19g
Det finns 90 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 10% fett, 4% kolh., 86% prot.

Relaterade Kalkon från Pärsons:

Kalkonpastrami
Senapsgriljerad Julkalkon
Rökt Kalkon
Varmrökt Kalkon
Kalkon
Currykalkon
  Visa fler PärsonsKalkon produkter

Fler produkter från Pärsons:

Kyckling Fajita
Stekfläsk
Vegoskivor Pastrami
Vegobullar
Vego Middagskorv
  Visa alla Pärsons produkter

Andra typer av Kalkon:

Kalkonbröst och Skinn
Kalkon
Kalkonbröst
Delikatesskalkon eller Kycklingbröst
Kalkon (Delikatesskuret Grillspett)
Malen Kalkon
  Visa fler Kalkon näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Ingelsta Kalkonkorv Vitlök och Peppar
Coop Alspånsrökt Kalkon
Pärsons Senapsgriljerad Julkalkon
Pärsons Vegopastej Skogssvamp
Prime Patrol Strimlad Rökt Kalkon
Polarbröd Polarklämma Kalkon


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.