Matdatabas och kaloriräknare  

Paolos

Perline

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1243 kJ
15%
297 kcal
Fett
6,00g
9%
Mättat fett
-
Kolhydrater
46,50g
18%
Socker
-
Protein
13,00g
26%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 27 aug 14 12:53
15%
av RDI*
(297 kal)
15% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (64%)
 
Fett (18%)
 
Protein (18%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
297
Fett
6g
Kolh.
46,5g
Prot
13g
Det finns 297 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 18% fett, 64% kolh., 18% prot.

Relaterade Pasta från Paolos:

Ekologisk Mezzeluna Grillade Grönsaker
Pappardelle
Ekologisk Mezzeluna Kikärtor Och Linser
Trucioli
Glutenfri Tortellini Prosciutto Crudo
Gran Panzerotti
  Visa fler PaolosPasta produkter

Fler produkter från Paolos:

Örtmarinerad Vitlök
Crostini
Crema Soltorkad Tomat & Chili
Napoletana
Spaghetti
  Visa alla Paolos produkter

Andra typer av Pasta:

Pasta med Köttfärssås
Pasta med Tomatsås utan Kött
Fullkornsvete Spaghetti
Makaroner
Spaghetti
Lasagne med Kött
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Dafgårds Italienska Kalvfärsbiffar
CarbZone Proteinpasta
Coop Fusilli Lax & Spenat
Urtekram Fusilli Gluten Free
Garant Trottole All’Uovo
Deluxe Tortelloni


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.