Matdatabas och kaloriräknare  

Paolos

Tonnarelli

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1284 kJ
15%
307 kcal
Fett
2,90g
4%
Mättat fett
-
Kolhydrater
57,50g
22%
Socker
-
Protein
11,40g
23%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 25 jun 13 12:25
15%
av RDI*
(307 kal)
15% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (76%)
 
Fett (9%)
 
Protein (15%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Paolos Tonnarelli
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
307
Fett
2,9g
Kolh.
57,5g
Prot
11,4g
Det finns 307 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 9% fett, 76% kolh., 15% prot.

Relaterade Pasta från Paolos:

Linguine
Perline
Ekologisk Mezzeluna Kikärtor Och Linser
Glutenfri Tortellini Prosciutto Crudo
Trucioli
Ekologisk Mezzeluna Grillade Grönsaker
  Visa fler PaolosPasta produkter

Fler produkter från Paolos:

Örtmarinerad Vitlök
Crostini
Crema Soltorkad Tomat & Chili
Napoletana
Spaghetti
  Visa alla Paolos produkter

Andra typer av Pasta:

Lasagne med Kött
Fullkornsvete Spaghetti
Pasta med Köttfärssås
Spaghetti
Pasta med Tomatsås utan Kött
Makaroner
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Trottole All’Uovo
ICA Selection Mafalde Corte
Redo Lasagnette Bolognese
CarbZone Proteinpasta
ICA Glutenfri Tagliatelle
Redo Pasta Pesto


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.