Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2339 kJ
28%
559 kcal
Fett
49,00g
70%
Mättat fett
9,000g
45%
Kolhydrater
4,70g
2%
Socker
1,40g
2%
Fiber
6,0g
Protein
30,00g
60%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 25 dec 20 10:27
28%
av RDI*
(559 kal)
28% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (3%)
 
Fett (76%)
 
Protein (21%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

Risenta Pumpakärnor
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
559
Fett
49g
Kolh.
4,7g
Prot
30g
Det finns 559 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 76% fett, 3% kolh., 21% prot.

Relaterade Frön från Risenta:

Vallmofrön
Rostade Saltade Solroskärnor
Pumpakärnor
Rostade Solroskärnor
Skalade Hampafrön
Chiafrön
  Visa fler RisentaFrön produkter

Fler produkter från Risenta:

Granola Pekan och Lönnsirap
Granola Rostad Mandel och Hasselnöt
Cashewnötter
Linskakor Havssalt
Pumpakärnor Rostade Saltade
  Visa alla Risenta produkter

Andra typer av Frön:

Linfrön
Torkade Pumpa- och Squashkärnor
Hela Torkade Sesamfrön
Torkade Solrosfrökärnor
Torrostade Solrosfrön (med Salt)
  Visa fler Frön näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Friggs Majskakor Sesamfrö & Havssalt
Garant Granola Paleo Hallon & Kokos
OK Snacks Chia
Go Green Salladsmix
Garant Hampafrön
Coop Mannagryn


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.