Matdatabas och kaloriräknare  

Risenta

Surdegsknäcke Bakmix

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2176 kJ
26%
520 kcal
Fett
36,00g
51%
Mättat fett
2,500g
13%
Kolhydrater
33,00g
13%
Socker
1,50g
2%
Fiber
8,0g
Protein
12,00g
24%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 08 mar 19 07:28
26%
av RDI*
(520 kal)
26% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (26%)
 
Fett (64%)
 
Protein (10%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
520
Fett
36g
Kolh.
33g
Prot
12g
Det finns 520 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 64% fett, 26% kolh., 10% prot.

Relaterade Knäckebröd från Risenta:

Linskakor Havssalt
Fröknäcke

Relaterade Bakverk från Risenta:

Psyllium Fiber

Fler produkter från Risenta:

Granola Pekan och Lönnsirap
Granola Rostad Mandel och Hasselnöt
Cashewnötter
Frögröt Solros & Pumpa
Pumpakärnor Rostade Saltade
  Visa alla Risenta produkter

Andra typer av Knäckebröd:

Knäckebröd
  Visa fler Knäckebröd näringsinfo

Andra typer av Bakverk:

Wienerbröd
Smördeg
Wienerbröd med Frukt
Wienerbröd med Kanel
Wienerbröd med Ost
  Visa fler Bakverk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

McDonald's Macaron Choklad
Godbiten Punschrullar
Bonjour Vitlöksbaguette
Coop Riven Kokos
Bake My Day Semla
Espresso House Red Velvet Semmelsnäcka


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.