Matdatabas och kaloriräknare  

Saltå Kvarn

Soltorkade Dadlar

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1213 kJ
15%
290 kcal
Fett
0,50g
1%
Mättat fett
0,100g
1%
Kolhydrater
67,00g
26%
Socker
55,00g
61%
Fiber
7,0g
Protein
2,00g
4%
Salt
0,50g
8%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 21 jan 22 02:56
14%
av RDI*
(290 kal)
14% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (95%)
 
Fett (2%)
 
Protein (3%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
290
Fett
0,5g
Kolh.
67g
Prot
2g
Det finns 290 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 2% fett, 96% kolh., 3% prot.

Relaterade Torkad Frukt från Saltå Kvarn:

Plommon
Torkade Fikon
Krispig Mango
Softa Jordgubbar
Softa Körsbär
Soltorkade Aprikoser
  Visa fler Saltå KvarnTorkad Frukt produkter

Fler produkter från Saltå Kvarn:

Fyrkornskross
Fruktrullar
Kornmjöl
Aprikos & Dadel Müsli
Krispiga Äpplen
  Visa alla Saltå Kvarn produkter

Andra typer av Torkad Frukt:

Torkadfruktblandning
Torkade Plommon
Torkat Äpple
Torkade Tranbär
Torkad Aprikos
  Visa fler Torkad Frukt näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Dave & Jon's Dadlar Sour Cola
Earth Control Salad Mix
Dave & Jon's Dadlar Chokladboll
Biofood Torkad Mango
Renée Voltaire Tranbär i Apelsinchoklad
ICA Basic Bananchips


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.