Matdatabas och kaloriräknare  

Santa Maria

Fajita Spice Mix

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1134 kJ
14%
271 kcal
Fett
4,30g
6%
Mättat fett
0,600g
3%
Kolhydrater
37,00g
14%
Socker
10,00g
11%
Fiber
15,0g
Protein
14,00g
28%
Salt
17,90g
298%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 01 apr 21 10:27
14%
av RDI*
(271 kal)
14% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (61%)
 
Fett (16%)
 
Protein (23%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
271
Fett
4,3g
Kolh.
37g
Prot
14g
Det finns 271 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 16% fett, 61% kolh., 23% prot.

Relaterade Kryddningen från Santa Maria:

Beef Tacos
Pizzakrydda
Ingefära Malen
Allroundkrydda
Bifteki Kryddblandning
Grilloil Honey Flavor
  Visa fler Santa MariaKryddningen produkter

Fler produkter från Santa Maria:

Tortilla Oat Wraps
BBQ Sauce Burbon Whiskey
Salladskrydda
Potato Pops Sweet Chili
Tortilla Carrot
  Visa alla Santa Maria produkter

Andra typer av Kryddningen:

Svartpeppar
Chilipulver
Currypulver
Vitlökspulver
Salt
  Visa fler Kryddningen näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Santa Maria Ingefära Malen
ICA Chilisås Osötad
Rose Salladskyckling
Santa Maria Spice Mix For Fish Taco
Lindvalls Frukostkorv
Santa Maria Allroundkrydda


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.