Matdatabas och kaloriräknare  

Smålandskräftan

Vitvinsbräserad Laxfilé

Näringsvärden
Portions storlek
1 portion (400 g)
per portion
% RI*
Energi
2510 kJ
30%
600 kcal
Fett
32,80g
47%
Mättat fett
14,800g
74%
Kolhydrater
44,00g
17%
Socker
3,60g
4%
Protein
32,00g
64%
Salt
11,00g
183%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 25 feb 20 04:35
30%
av RDI*
(600 kal)
30% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (30%)
 
Fett (49%)
 
Protein (21%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
600
Fett
32,8g
Kolh.
44g
Prot
32g
Det finns 600 kalorier i 1 portion (400 g).
Kalorifördelning: 49% fett, 29% kolh., 21% prot.

Relaterade Fisk från Smålandskräftan:

Scampi Indienne
Kokt Rimmad Torskrygg
Saffransdoftande Fiskgryta

Fler produkter från Smålandskräftan:

Skaldjurspate
Gambas Al Pil Pil
  Visa alla Smålandskräftan produkter

Andra typer av Lax:

Lax
Vildlax från Atlanten
Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Rosa Lax
Lax (Odlad)
Konserverad Lax
  Visa fler Lax näringsinfo

Andra typer av Fisk:

Grillad Fisk
Ugnsbakad Fisk
Tilapia
Fisk
Guldmakrill
  Visa fler Fisk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Poseidon Scampi
Garant Spröda Fiskpinnar
Planets pride Salmon Schnitzel
Abba Chili Aioli Sill
Ullmo Sprödbakad Plattfisk
Bornholms Fiskbullar i Dillsås


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.