Matdatabas och kaloriräknare  

Ullmo

Scampi

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
297 kJ
4%
71 kcal
Fett
1,00g
1%
Mättat fett
-
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
-
Protein
16,00g
32%
Salt
0,20g
3%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 05 jul 21 11:29
4%
av RDI*
(71 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (12%)
 
Protein (88%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
71
Fett
1g
Kolh.
0g
Prot
16g
Det finns 71 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 12% fett, 0% kolh., 88% prot.

Relaterade Räkor från Ullmo:

Vannameiräkor

Relaterade Fisk och Skaldjur från Ullmo:

Pangasiusfile
Bläckfiskringar

Fler produkter från Ullmo:

Sprödbakad Plattfisk
Torskburgare
Pangasius Filéer
Pinklax
Regnbågsrom
  Visa alla Ullmo produkter

Andra typer av Räkor:

Ugnsbakade eller Halstrade Räkor
Ångkokta eller Kokta Räkor
Scampi Räkor
Räkor
Stekta eller Mörade, Panerade, Mjölade Räkor
  Visa fler Räkor näringsinfo

Andra typer av Fisk och Skaldjur:

Krabba
Bläckfisk
Hummer
Musslor
  Visa fler Fisk och Skaldjur näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Royal Greenland Räkor i Krispig Panering
ICA Varmrökt Lax Toscana
Prinsens Räksallad
Coop Panerade Fiskpinnar
Lidl Frutti Di Mare
Eldorado Musslor i Vatten


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.