Matdatabas och kaloriräknare  

Zeta

Pancetta

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1230 kJ
15%
294 kcal
Fett
24,00g
34%
Mättat fett
8,800g
44%
Kolhydrater
1,10g
0%
Socker
1,00g
1%
Fiber
0,0g
Protein
19,00g
38%
Salt
12,50g
208%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 06 jan 19 05:13
15%
av RDI*
(294 kal)
15% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (73%)
 
Protein (26%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
294
Fett
24g
Kolh.
1,1g
Prot
19g
Det finns 294 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 73% fett, 1% kolh., 26% prot.

Relaterade Skinka från Zeta:

Prosciutto Crudo Ekologisk
Piadina
Rökt Pancetta
Bresaola
Jamón Serrano
Prosciutto Di Parma
  Visa fler ZetaSkinka produkter

Fler produkter från Zeta:

Rigatini Quadri
Mortadella
Italiensk Linsbolognese
Guanciale
Italiensk Tomatsås med Vita Bönor
  Visa alla Zeta produkter

Andra typer av Skinka:

Skivad Skinka (Extra Mager)
Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett)
Färsk Skinka
Delikatesskivad Skinka
Hackad Skinka
Malen Skinka
  Visa fler Skinka näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Ridderheims Fuet
Brödernas Svea Långkokt Skinka
Änglamark Kokt Skinka
Hemgården Alvedsrökt Skinka
Pärsons Vegopastej Skogssvamp
Garant Griljerad Helgskinka


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.