Lägg till i min kokbok
Lägga till i matdagboken
Ger:
6 portion (er)
Förberedelsetid:
5 min
Tillagningstid:
3 min
Typ av måltid:
frukost
Betyg:
Average FatSecret member ranking Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
av medlem: Mrsstress

Pajalagröt

Nyttig gröt som är bra för trög mage.

Ingredienser

Anvisningar

  1. Finhacka plommonen och aprikoserna. Mät upp vattnet och häll i det i en kastrull. Lägg i linfrö, russin, plommon, aprikoser och salt i vattnet och låt stå över natten. När det är dags att laga gröten tillsätt havregryn och havrekli. Koka upp blandningen i 3-5 min och rör konstant. Färdig gröt kan förvaras i kylskåp i en vecka och värmas i portioner i mikrovågsugn.
25 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
 

Recensioner 
Linfrön ska inte ätas krossade.
user vote
28 okt 18 av medlem: Glantan

     
 

Granska detta recept



Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
 

Hitta fler recept

Filtrera efter måltidstyp

frukost

Senaste recept

av medlem: daniela klaar
Fyra olika fröer blandat med majsmjöl, vatten och olja. Knaprigt gott istället för snacks ...
av medlem: BradyNow
En variant på den klassiska hummusen där kikärtorna bytts ut mot gröna ärtor.
av medlem: elindaellen
Nyttig guacamole som du kan ha till wraps, kyckling m.m.
av medlem: Anraunfaa
Goda veg biffar.

Lämna ett recept

Näringsmässigt sammandrag:

Det finns 145 kalorier i en portion av Pajalagröt.
Kalorifördelning: 20% fett, 66% kolh., 14% prot.

Näringsvärden
Portions storlek
per portion
per portion
% RI*
Energi
607 kJ
7%
145 kcal
Fett
3,14g
4%
Mätttat fett
0,352g
2%
Enkelomättat fett
0,733g
Fleromättat fett
1,686g
Kolhydrater
23,16g
9%
Socker
10,47g
12%
Fiber
4,4g
Protein
4,87g
10%
Natrium
198mg
Kolestrol
0mg
Kalium
188mg
9%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
av RDI*
(145 kal)
7% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (66%)
 
Fett (20%)
 
Protein (14%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Skaffa appen
    
© 2019 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.