Vegetarisk Pirog med Filodeg
Förberedelsetid: 10 min
Tillagningstid: 10 min
Typ av måltid:
varmrätter
lunch
Betyg:
Medelbetyg av FatSecrets medlemmar
|
Vegetarisk Pirog med Filodeg
Snabbt, enkelt och gott.
Ingredienser
Anvisningar
- Ställ ugnen på 200 grader. ta fram ugnsform och klä med bakplåtspapper- och pensla pappret med rapsolja.
- Ta försiktigt fram de tinade filoarken- de är rätt spröda så fort de kommer luft på dem.
- Vispa ihop ägget och grädden med en gaffel, riv osten, hacka basilikan och finhacka tomaterna och rör ner i äggblandningen. Dela sen varje ark på 2 och fördela fyllningen på dem och rulla ihop dem till pirogpaket.
- Lägg sedan pirogerna på den olja bakplåtspappret- och pensla översidan på pirogerna.
- Ställ in i mitten av ugnen tills de blir gyllenebruna (cirka 10 minuter) håll koll så de inte bränns.
- Servera med t.ex. en tomatsallad och sweetchilisås.
27 medlemmar har lagt till detta recept till sin kokbok.
|
|
|
|
|
Granska detta recept
Du måste logga in för att kunna granska detta recept. Klicka här för att logga in.
|
|
|
Hitta fler recept
|
Filtrera efter måltidstyp
varmrätter
lunch
Senaste recept
Salt, mjukt och gott.
|
Söt, mjuk och läcker dessert eller mellanmål.
|
Söt, len och läcker.
|
Supergoda och mättande pannkakor till frukost.
|
|
Lämna ett recept
Näringsmässigt sammandrag:
|
|
Det finns 381 kalorier i en portion av Vegetarisk Pirog med Filodeg.
|
|
Kalorifördelning: 30% fett, 56% kolh., 14% prot. |
|
Näringsvärden
Portions storlek
per portion
Energi
1594 kJ
19%
381 kcal
Fett
12,43g
18%
Mättat fett
6,523g
33%
Enkelomättat fett
0,367g
Fleromättat fett
0,207g
Kolhydrater
52,44g
20%
Socker
6,52g
7%
Fiber
2,5g
Protein
12,63g
25%
Salt
1,98g
33%
Kolestrol
37mg
Kalium
17mg
1%
Kalorifördelning:
Kolhydrater (56%)
Fett (30%)
Protein (14%)
|
|
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier
|