Matdatabas och kaloriräknare  

Unga Gröna Lökar (endast Toppar)

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
105 kJ
1%
25 kcal
Fett
0,1g
0%
Mättat fett
0,016g
0%
Enkelomättat fett
0,014g
Fleromättat fett
0,038g
Kolhydrater
5,65g
2%
Socker
2,1g
2%
Fiber
3,5g
Protein
1,8g
4%
Salt
0,01g
0%
Kolestrol
0mg
Kalium
260mg
13%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Senast uppdaterad: 04 feb 08 05:07
1%
av RDI*
(25 kal)
1% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (74%)
 
Fett (3%)
 
Protein (23%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
25
Fett
0,1g
Kolh.
5,65g
Prot
1,8g
Det finns 25 kalorier i Unga Gröna Lökar (endast Toppar) (100 g).
Kalorifördelning: 3% fett, 74% kolh., 23% prot.

Generella portionsstorlekar:

Portions storlek Kalorier
1 msk 2
1 stjälk 3
100 g 25
1 lb 113

Relaterade typer av Lökar:

Salladslök eller Vårlök
Sötlökar
Ung Grönlök
Lökar
Rödlök
  Visa fler Lökar näringsinfo

Relaterade typer av Grönsaker:

Spenat
Sallad
Morötter
Röda Tomater
Svamp
  Visa fler Grönsaker näringsinfo

Se även:

Kokta Gröna Strängbönor (Färska)
Gröna Trädgårdsbönor
Kokta Gröna Ärtor (på Burk)
Hackad Biff (endast Mager)
Fyllda Gröna Oliver
  Visa fler
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Schysst Käk Picklad Rödlök
Burger King King Onion Rings (6)
ICA Pytt i Panna
Lindvalls Frukostkorv
Eldorado Syltlök
Favorit Rostad Lök


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.