Matdatabas och kaloriräknare  

Arla

Filmjölk Hallon/Blåbär

Näringsvärden
Portions storlek
100 ml
per portion
% RI*
Energi
314 kJ
4%
75 kcal
Fett
2,70g
4%
Mättat fett
-
Kolhydrater
8,60g
3%
Socker
8,40g
9%
Protein
3,10g
6%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 17 aug 15 07:12
4%
av RDI*
(75 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (49%)
 
Fett (34%)
 
Protein (17%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
75
Fett
2,7g
Kolh.
8,6g
Prot
3,1g
Det finns 75 kalorier i 100 ml.
Kalorifördelning: 34% fett, 48% kolh., 17% prot.

Relaterade Mjölk från Arla:

Yalla! Proteinshake Mintkaramell
Gräddmjölk
Eko Mjölk
Protein Mjölkdryck Choklad
Långsyrad Fil Jordgubbar & Rabarber
Laktosfri Mjölkdryck 3%
  Visa fler ArlaMjölk produkter

Fler produkter från Arla:

Jörd Barista
Protein Hazelnut Latte BCAA Pudding
Jörd
Protein Salted Caramel BCAA Pudding
Iskaffe Hazelnut
  Visa alla Arla produkter

Andra typer av Mjölk:

Fettsnål Mjölk
Vanlig Mjölk, Fet Mjölk
Mjölk 1% Fett
Mjölk 2% Fett
Mjölk (Fettfri)
Mjölk
  Visa fler Mjölk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 ml
 

Nyligen äten mat:

Klöver Mjölk
GB Glace Magnum Wonder Golden Toffee
Törsleffs Dulce de Leche
Eldorado Havredryck med Vaniljsmak
Arla Keso Frukt & Bär Jordgubb
Vemondo Oat Drink


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.