Matdatabas och kaloriräknare  

Garant

Mörk Bakchoklad

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2301 kJ
28%
550 kcal
Fett
40,00g
57%
Mättat fett
25,000g
125%
Kolhydrater
36,00g
14%
Socker
31,00g
34%
Fiber
11,0g
Protein
9,70g
19%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 22 jul 18 02:34
28%
av RDI*
(550 kal)
28% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (27%)
 
Fett (66%)
 
Protein (7%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
550
Fett
40g
Kolh.
36g
Prot
9,7g
Det finns 550 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 66% fett, 27% kolh., 7% prot.

Relaterade Choklad från Garant:

Mörk Bakchoklad 70%
Fudge
Chokladsås
Peanut
Mörk Bakchoklad 55%
Mörk Choklad 72%
  Visa fler GarantChoklad produkter

Fler produkter från Garant:

Valnöt
Ekologiska Torkade Dadlar
Penne Rosso
Ekologisk Linsmix
Basmati Fullkornsris
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Choklad:

Halvsött Chokladgodis
Vitchoklad-Godis
Choklad Bitar
Söt eller Mörk Choklad
Mjölkchoklad-Godis
  Visa fler Choklad näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Marabou Mjölkchoklad Rulle
Espresso House Gnaw Chokladkaka Havssalt Karamell
Espresso House Get Raw Chokladboll
GRENADE Protein Bar Oreo
Barebells Coco Choco
Nick's Triple Chocolate Protein Bar


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.