Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Bacon

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1084 kJ
13%
259 kcal
Fett
21,00g
30%
Mättat fett
10,000g
50%
Kolhydrater
0,50g
0%
Socker
0,50g
1%
Fiber
0,0g
Protein
17,00g
34%
Salt
2,60g
43%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 24 mar 24 05:42
13%
av RDI*
(259 kal)
13% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (73%)
 
Protein (26%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
259
Fett
21g
Kolh.
0,5g
Prot
17g
Det finns 259 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 73% fett, 1% kolh., 26% prot.

Relaterade Bacon från ICA:

Kyckling och Baconpaj
Vegobacon
Skinkschnitzel
Bacon Färdigstekt
Bacon Torrsaltat Alspånsrökt
Carbonara Ost & Bacon
  Visa fler ICABacon produkter

Fler produkter från ICA:

Svensk Lufttorkad Salami
Ajvar Mild
Ölkorv Habanero
Kanelbullesnittar
Gröna Linser
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Bacon:

Rökt eller Inlagd Bacon
Bacon (Inlagd, Stekt, Kokt)
Bacon
Bacon (Inlagd, Ugnsbakad, Kokt)
Bacon (Inlagd, Mikrad, Kokt)
Kanadensiskt Bacon
  Visa fler Bacon näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

MATRIKET Bacon
Grandiosa X-Tra Allt Chili Cheese 'N' Bacon
Subway Bacon
Garant Sidfläsk Färsk i Bit
Dulano Bacon
Eldorado Vegobacon Klippta Skivor


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.