Matdatabas och kaloriräknare  
Näringsvärden
Portions storlek
500 g
per portion
% RI*
Energi
5439 kJ
65%
1300 kcal
Fett
105,00g
150%
Mättat fett
46,000g
230%
Kolhydrater
0,00g
0%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
95,00g
190%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 01 nov 20 10:34
65%
av RDI*
(1300 kal)
65% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (0%)
 
Fett (71%)
 
Protein (29%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
1300
Fett
105g
Kolh.
0g
Prot
95g
Det finns 1300 kalorier i 500 g.
Kalorifördelning: 71% fett, 0% kolh., 29% prot.

Relaterade Köttfärs från ICA:

Blandfärs 70/30
Sojafärs
Fläskfärs 10%
Kalvfärs 15%
Salsicciafärs
Högrevsfärs
  Visa fler ICAKöttfärs produkter

Fler produkter från ICA:

Kanelbullesnittar
Tacotubs
Baguette Köttbullar och Rödbetssallad
Havrekuddar Kakao
Grytbitar av Gris
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Köttfärs:

Köttfärs (95% Mager / 5% Fett)
Köttfärs (85% Mager / 15% Fett)
Köttfärs (70% Mager / 30% Fett)
Panerad Köttfärs eller Färsbiff
Köttfärs
Extra Mager Köttfärs
  Visa fler Köttfärs näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Dafgårds Köttfri Köttfärssås
ICA Kebabspett
Dafgårds Risotto med Järpe
Smak av Gotland Fårfärs
Arla Pannbiff
Garant Lasagne Bolognese Al Forno


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.