Matdatabas och kaloriräknare  

Philadelphia

Plant Based

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
912 kJ
11%
218 kcal
Fett
21,00g
30%
Mättat fett
17,000g
85%
Kolhydrater
2,20g
1%
Socker
1,20g
1%
Fiber
1,5g
Protein
3,30g
7%
Salt
0,76g
13%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 28 mar 23 07:11
11%
av RDI*
(218 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (4%)
 
Fett (90%)
 
Protein (6%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
218
Fett
21g
Kolh.
2,2g
Prot
3,3g
Det finns 218 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 90% fett, 4% kolh., 6% prot.

Relaterade Mjukost från Philadelphia:

Vitlök & Örter Light
Salladslök
Light
Naturell 3%
Naturell 5%
Laktosfri

Relaterade Ost från Philadelphia:

Original
Cheesecake
Vitlök

Andra typer av Mjukost:

Mjuk Gräddost (Fettsnål)
Fettfri Gräddsmältost
Mjuk Gräddost
Lättkeso
Bredbar Mjukost
  Visa fler Mjukost näringsinfo

Andra typer av Ost:

Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Colby Jack Ost
Amerikansk Ost
Provolone Ost
Schweizisk Ost
Cheddarost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Kavli Strong Sriracha Mjukost
Fjällbrynt Hushåll
Fjällbrynt Mjukost 5%
Kavli Lyckans Ost Bacon
Kavli Mjukost Mozzarella Tomat & Basilika
Oatly Påmackan Tomat Basilika


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.