Matdatabas och kaloriräknare  

Spicefield

Sushi Rice

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1523 kJ
18%
364 kcal
Fett
0,50g
1%
Mättat fett
0,100g
1%
Kolhydrater
82,00g
32%
Socker
0,00g
0%
Fiber
2,8g
Protein
6,80g
14%
Salt
0,02g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 12 mar 24 04:35
18%
av RDI*
(364 kal)
18% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (91%)
 
Fett (1%)
 
Protein (8%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
364
Fett
0,5g
Kolh.
82g
Prot
6,8g
Det finns 364 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 1% fett, 91% kolh., 8% prot.

Relaterade Ris från Spicefield:

Rice Noodles
Asia Box Sweet Chili Chicken Teriyaki With Jasmine Rice
Asia Box Sweet & Sour Chicken With Jasmine Rice
Vegetable Pad Thai
Asia Box Chicken Tikka Masala with Jasmine Rice

Fler produkter från Spicefield:

Mild Curry Sås
Äggnudlar
Soba Nudlar
Thai Green Curry
Wok Mix
  Visa alla Spicefield produkter

Andra typer av Ris:

Vitt Ris (Rundkornigt, Kokt)
Vitt Ris
Snabb-Brunt Ris
Snabbris
Vitt Ris (Medium-Korn, Kokt)
Brunt Ris
  Visa fler Ris näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

RisiFrutti Risifrutti Skogsbär
ICA Havreris
Golden Sun Jasminris
Golden Sun Basmati Rice
Garant Ekologiskt Basmatiris
Dafgårds Risotto med Järpe


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.