Fredag idag och jag har ändra lite i dagens matschema.
Det blir halloumiburgare ikväll och glass, så jag får dra av på frukosten och ta bort mellanmålet för att hamna på samma kaloriintag.
Då jag provar mig fram för att se vilket kaloriintag som passar mig så kommer jag inte att ha några ätardagar då jag frångår matschemat. Det blir svårare att utvärdera då. Vill jag äta något "extra" får jag helt enkelt ta bort något annat.


Intervaller och bröst/ryggpass i morse. Det var första gången på år jag körde intervaller och det kändes så bra.
Satte på Spotify och tabata och körde 30/10x8 5 gånger med 3 min rask gång mellan. Började försiktigt för att känna mig fram och ökade tempot för varje låt. började med 12 km/h och på sista 14 km/h
Jag hade kunnat öka men jag vill att muskler, leder, ligament och nervsystem ska få tid att vänja sig vid den typen av träning igen. Har gjort misstaget förut att gå på för hårt bara för att konditionen orkar.
Jag har precis läkt från en överbelastningsskada i knät som jag dragits med i 3 år, så nu kommer jag aldrig göra om misstaget att gå in för hårt bara för att det är så roligt.
Jag tränar för att det är kul. Kommer aldrig springa några lopp eller tävla mot andra i något. Min motivation sitter i att känna sig stark och frisk.

Visa kostkalendern, 05 augusti 2022:
2697 kcal Fett: 101,38g | Prot: 165,61g | Kolh.: 277,36g.   Frukost: Arla Keso Mini, Banan, Kokt Ägg, Njie ProPud Chocolate, AXA Fiberberikade Havregryn, Oddlygood Barista Havredryck, Star Nutrition Whey-80. Lunch: ICA Gott Liv Hackad Grönkål, Vitkål, Anamma Vegofärs, Krossade Tomater (på Burk), Rödlök, Oatly Imat 13%, Kung Markatta Kokosolja, Barilla Fusilli. Middag: ICA Avokado, Santa Maria BBQ Sauce, ICA Coleslaw, Pågen Råg Levain, Fontana Halloumi. Snacks/Annat: Nektariner, Lohilo Matcha Cookie Dough Ice Cream. mer...

2 Anhängare    Stötta   


     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Weida84 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.