Jag är så slarvig med att uppdatera allt här inne! Är nog mestadels för att jag sällan sitter på fatsecret via datorn, och glömmer av att använda appen i mobilen... :P
Lessen för det ni som stöttat mej och skrivit kommentarer i mina förra uppdateringar. Ska FÖRSÖKA att skärpa mej och uppdatera varje vecka... ;)

Det går lååångt mellan mina vägningar. Men det är helt ok för min del. :P Hade väl velat sett lite mer resultat kanske, men jag får skylla mej själv då jag inte följt LCHF till 100%. snarare 75% kanske... Jag äter strikt på veckodagarna, men när helgen kommer kan jag unna mej lite ibland med att äta utan att tänka för mycket på vad jag äter. Håller mej för det mesta ändå undan de största kolhydratskällorna som socker, bröd, pasta och potatis. Men visst har det slunkit ner lite pasta när vi ätit carbonara, köttfärssås eller stuvade makaroner... :P Jag är VÄLDIGT svag för pasta... jag verkligen ÄLSKAR pasta.
Sen vart det kalas för min dotter i helgen åxå, så det slank ner varm smörgåstårta och vanlig tårta åxå... Men men. 4,4 kg ner på en månad är väl acceptabelt ändå. :)

Ha det gott alla fina som hjälper till att stötta mina (få) inlägg och min kamp till beach 2017 (snarare 2027 känns det som ibland :P) kroppen... :P
85,6 kg Tappat hittills: 4,4 kg.    Kvarvarande: 20,6 kg.    Kosten följs: Ganska bra.
Tappar 30,8 kg per vecka


Kommentarer 
Just pasta är nog det enda jag saknar riktigt på LCHF jag älskar ju lasagne. Det blir inte riktigt det samma på LCHF pasta även om det också är gott. 
04 feb 17 av medlem: Blaser338
Ja jag saknar det enormt jag med. 😢 Köpte nån slags spagetti för ett tag sen, ser typ ut som sjögräsnudlar. Men gillade dem inte. De va sega, inte alls som kokt spagetti även om jag kokade dem extra fast man inte behövde göra det. Purepasta tror jag de hette. Jag har aldrig testat lchfpasta. Men kanske skulle göra det. Gör du egen? 
05 feb 17 av medlem: johanna_h85
Ja jag gör min egen pasta efter detta recerptet http://56kilo.se/lchf-pasta/ det blir faktiskt riktigt bra MEN det är ändå inte durumvete :) Det finns ju sedan så mkt annat gott inom LCHF så varför klaga eg. Denna pastan funkar till larsarne oxå men den suger ju naturligtvis itne åt sig sås och köttröra som riktig pasta. 
06 feb 17 av medlem: Blaser338
Nu har jag fått i mig en rejäl MBC kaffe så huvudet börjar funka igen. Idag ska jag i vilket fall äta Risbergs sjögräsnudlar i en enkel currysoppa, dessa nudlarna är faktiskt helt ok, krispiga och goda. Det enkla receptet är som följer för 3-4 port, sparar till en annan dag, håller sig utan problem i 5 dgr i kylen. 2 pkt bacon (280 gr) 1 liten gul lök, 2 vitlöksklyftor MYCKET stark curry och champinjoner efter eget tycke. Strimla bacon, hacka lök ner i en varm stekpanna/gryta. Skär svampen i bitar och släng ner den oxå pressa över vitlök och stek en stund, häll över så mkt curry du vill ha och stek till det ordentligt, tillsätt en burk kokosgrädde, klipp nudlarna (1 pkt 300 gr) och vänd i så att de blir varma. Tycker du att det är för lite vätska så pytsa i antingen mera kokosgrädde lr ta vanlig vispgrädde tills du är nöjd. Ät och njut. Du kan även tillsätta bambuskott och böngroddar och då servera nudlarna vid sidan om, då blir det en riktigt god gryta men tyvärr med lite mera kolisar i och jag försöker just nu hålla mig till absolut max 10 g kolisar om dagen. Gör du grytan så kan du med fördel använda stekfläsk, den blir ännu mera mustig och mättande då men idag så har jag bara bacon hemma så då blir det med bacon. Vill du "reda" den så kan du dra i lite philadelphiaost lr eg hellre willys färskost eftersom Philadelphia innehåller E produkter. Den gula löken kan du med fördel ersätta med purjo, ger en gladare färg och currypasta är oxå ett trevligt alternativ. 
06 feb 17 av medlem: Blaser338

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


johanna_h85 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.