Är trött som tusan. Tycker att det mesta är grått och tråkigt just nu.
Misstänker att förändring av kost och kaloriintag är bidragande.
Någon mer som upplever samma sak?

Visa kostkalendern, 23 februari 2018:
1298 kcal Fett: 37,25g | Prot: 104,29g | Kolh.: 134,22g.   Frukost: Clementin, Flora Mjölkfri, Wasa Rågi, Banan, Chiafrön, Lättmjölk. Lunch: Gröna Ärtor, Morötter, Kokt Ägg, Tonfisk i Vatten (Konserverad). Middag: Wasa Rågi, Bregott Bregott Mindre, Lättmjölk, Te (Bryggt), Bregott Bregott Mindre, Vitt Bröd. Snacks/Annat: Lättmjölk, Te (Bryggt), 100 % Whey - 80 Protein Concentrate Vanilj, Lättmjölk, Lättmjölk, Te (Bryggt), Apelsiner. mer...

2 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Jag håller definivt med fast min mörkare period brukar vara från okt-nov då det blir mörkt som f-n ute men känns lite bättre nu när dagarna blir lite längre och tänk så här att om 10 veckor är du förhoppningsvis flera kilo lättare o kanske mer vältränad om du tränar och kan kanske våga visa dig på stranden i sommar o då ha glädje av den tid du lagt ned, mitt mål är beach 2019 :-) 
23 feb 18 av medlem: sveizaren
tror oxå att kostomläggningen kan vara lite bidragande jag har lite humörs-svägningar samt lite i magen, jag chockar magen med fibrer o grönsaker :-) 
23 feb 18 av medlem: sveizaren
Beach 2018 börjar om 30 dagar! Och jag kommer vara helt nöjd i bikini, hur det än går med de sista kilona. Ler... Kommer att ta semester även från vågen då. Men tröttheten är bedövande just nu.  
23 feb 18 av medlem: Jerikon
jag har varit rätt trött om jag säger så men egentligen inte så konstigt, jobb, barn, promenader, gym varje dag och nu dessutom en begränsad kcal budget!! 😎💪 men känner mig lite gladare i skallen och mitt humör är bättre utan socker!  
23 feb 18 av medlem: findus72
beach 2018 om 30 dagar? Va? Är ju banne mig it ens mars ännu, sommarn är ju it här förrän sen Juli om har tur 
23 feb 18 av medlem: fitspoblanke
Var noga med att dina järnvärden är bra och att du får i dej tillräckligt med fett . Fett behövs för att kroppen ska kunna bygga och reparera celler och tillverka hormoner och hormonliknande ämnen. Fett behövs också för att kroppen ska kunna ta upp de fettlösliga vitaminerna A, D, E och K. Fetterna förser oss också med livsnödvändiga, så kallade essentiella, fleromättade fettsyror. 
24 feb 18 av medlem: susannez53
Susannez; du har helt rätt. Har koll på mina värden och de ligger fint. Fast har den röda veckan nu, så det bidrar väl lite med. Tänkte inte på det...Ler.. Beach 18 och Bikini säsongen börjar i slutet av mars för att vi har en 14 dagars solresa inbokad sen länge. Toklängtar nu. ☀️👙🌡😍 
24 feb 18 av medlem: Jerikon
Jättebra Jerikon att du har koll på det👍🏻 och den där jobbiga röda veckan kan ju absolut få en ur balans😳har själv haft det problemet Va underbart att ni ska ut o resa 😀💕 
24 feb 18 av medlem: susannez53

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Jerikon 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.