Ni som försöker gå ner i vikt hur mycket tränar ni och vad tränar ni ?

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Förr sprang jag 4-6 dagar i veckan. Nu styrketränar jag 4 gånger istället. Viktnedgången styrs enklast genom mat, då det är lättare att minska maten med exempelvis 300 kalorier än att genom aktivitet förbränna lika mycket. 
08 aug 18 av medlem: jean1molin
Just nu tränar jag inte alls, förutom att jag promenerar dit jag ska i så lång utsträckning som möjligt. Tar en omväg till jobbet t.ex. Men jag vill komma igång med styrketräning, ska bara kolla upp mitt ena knä först så jag inte har sönder mig det första jag gör... 
08 aug 18 av medlem: hide_rules
Jag tränar 3 gg i veckan hemma med vikter. Alltid innan jag ska duscha. Kör 20 min minst. Kör armar och lite lår. Och knäböj osv. Samt att jag tar promenader på minst 20 min typ 3 gg veckan. 
08 aug 18 av medlem: elin35
Kosten avgör ”tyvärr” i största grad hur ens kroppsform ser ut. Dock ger träningen en otroligt skön tillfredställelse och ökar den positiva inställning till ens kropp. Tränar varje dag, så varierat som möjligt: promenader, joggning, styrketräning, badminton, Gun-Ex, cirkelträning, simning mm. Med mitt jobb har jag möjlighet att träna ett/flera pass varje dag på arbetstid. Ovärderligt. 
08 aug 18 av medlem: HobbeTiger
Tränar det jag tycker är roligt och som passar mig, body balance, zumba, crosstrainer, promenader viktigt att det känns kul tänker jag 
08 aug 18 av medlem: carikiz
Jag går 15000-20000 steg om dagen, det håller uppe förbränningen som det verkar. 
08 aug 18 av medlem: hannalar
Ingenting nu på sommaren. Men snart yoga och innebandy. Ett pass av varje/vecka.  
09 aug 18 av medlem: MammarieL
Hitta en sport/aktivitet du tycker är rolig och få med några kompisar på det! Mycket roligare och ger bättre resultat om man är med andra! 
09 aug 18 av medlem: melissa.nyberg
Men jag simtränar ca 5 ggr i veckan + styrketräning hemma och på lata dagar tvingar jag mig att stå o göra saker (t.ex kolla på tv) istället för att sitta. Att ta en liten promenad varje dag är otroligt härligt, speciellt med någon kompis/familjemedlem så att man kan gå o prata eller om man föredrar att gå själv och lyssna på musik/naturens ”musik” 
09 aug 18 av medlem: melissa.nyberg
Äter mindre portioner än tidigare och målet är -500 g -1 kg i månaden vilket funkar skitbra har sen i januari gått ner snart 7 kg 
09 aug 18 av medlem: maddespring
Jag tränar hemma och lite på ute gym nu och jag tränar 1-2 gånger om dagen 6-7 dagar i veckan xD  
11 aug 18 av medlem: Song ji ra

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


Zeinabali 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.