Matdatabas och kaloriräknare  

Dazzley

Smooth Ice Cream Caramel

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
987 kJ
12%
236 kcal
Fett
11,00g
16%
Mättat fett
9,300g
47%
Kolhydrater
32,00g
12%
Socker
28,00g
31%
Fiber
0,0g
Protein
2,10g
4%
Salt
0,70g
12%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 18 apr 18 12:56
12%
av RDI*
(236 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (54%)
 
Fett (42%)
 
Protein (4%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
236
Fett
11g
Kolh.
32g
Prot
2,1g
Det finns 236 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 42% fett, 54% kolh., 4% prot.

Relaterade Glass från Dazzley:

Pineapple Split
Vanilla Cones
Salty Liquorice
Banana Split
Strawberry Cones
Ice Cream Boat
  Visa fler DazzleyGlass produkter

Fler produkter från Dazzley:

Dark Chocolate
Crunchy Peanut Butter
Mörk Choklad
Creamy Peanut Butter
Muffins Chocolate
  Visa alla Dazzley produkter

Andra typer av Glass:

Choklad Glassar
Jordgubbsglassar
Vanilj Glass
Lätt Vaniljglass
Glass
Fyllig Chokladglass
  Visa fler Glass näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Max Sundae Kola & Strössel
Burger King King Fusion Smarties
GB Glace Magnum Euphoria
Max Sundae Choklad & Strössel
Burger King Mjukglass
McDonald's Sundae med Strössel Choklad


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.