Matdatabas och kaloriräknare  

Falkenberg Seafood

Laxburgare

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
916 kJ
11%
219 kcal
Fett
15,00g
21%
Mättat fett
1,900g
10%
Kolhydrater
3,80g
1%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
19,00g
38%
Salt
1,20g
20%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 20 okt 21 01:26
11%
av RDI*
(219 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (6%)
 
Fett (60%)
 
Protein (34%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
219
Fett
15g
Kolh.
3,8g
Prot
19g
Det finns 219 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 60% fett, 7% kolh., 34% prot.

Relaterade Lax från Falkenberg Seafood:

Varmrökt Lax Citronpeppar
Kallrökt Laxfilé
Gravad Lax i Skivor
Skivad Gravad Lax
Varmrökt Lax
Varmrökt Hel Regnbågslax
  Visa fler Falkenberg SeafoodLax produkter

Fler produkter från Falkenberg Seafood:

Stekt Inlagd Strömming
Panerad Sej
Räkor i Lake
Sillfilé
Torskryggfilé
  Visa alla Falkenberg Seafood produkter

Andra typer av Lax:

Ugnsbakad eller Halstrad Lax
Konserverad Lax
Lax (Odlad)
Lax
Rosa Lax
Vildlax från Atlanten
  Visa fler Lax näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Falkeskog Varmrökt Lax Smoked Pepper
ICA Rimmad Lax
Green Deli Laxsallad
Compass Laxfärs
Culinea Pasta med Rökt Lax
ICA Varmrökt Lax Toscana


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.