Matdatabas och kaloriräknare  

Felix

Grytbas Gul Curry

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
502 kJ
6%
120 kcal
Fett
8,70g
12%
Mättat fett
5,600g
28%
Kolhydrater
7,30g
3%
Socker
5,50g
6%
Protein
2,60g
5%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 01 apr 14 09:21
6%
av RDI*
(120 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (25%)
 
Fett (66%)
 
Protein (9%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
120
Fett
8,7g
Kolh.
7,3g
Prot
2,6g
Det finns 120 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 66% fett, 25% kolh., 9% prot.

Relaterade Grytor från Felix:

Sweet Potato Lentil Bowl
Coconut Bean Curry
Halloumi Hotpot
Mexican Bean Bowl
Indisk Palak Bowl
Grytbas Indisk Korma
  Visa fler FelixGrytor produkter

Fler produkter från Felix:

Österrikisk Gulasch Mustig Soppa
Mexican Burrito Bowl
Moroccan Grilled Cheese Bowl
Korean Rice Bowl
Penne Al Salame
  Visa alla Felix produkter

Andra typer av Grytor:

Grönsaksgryta (utan Kött)
Köttgryta med Potatis och Grönsaker i Tomat-Baserad Sås
  Visa fler Grytor näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Mrs Chengs Thai Massaman Curry
Felix Coconut Bulgur Bowl
Spoons Asiatisk Currygryta
Blå Band Meal Cup Red Curry Noodles
Felix Sweet Potato Lentil Bowl
Kania Linsgryta


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.