Matdatabas och kaloriräknare  

Felix

Remouladsås

Näringsvärden
Portions storlek
1 klick (30 g)
per portion
% RI*
Energi
335 kJ
4%
80 kcal
Fett
7,20g
10%
Mättat fett
-
Kolhydrater
3,90g
2%
Socker
0,00g
0%
Protein
0,50g
1%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 14 sep 14 01:04
4%
av RDI*
(80 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (19%)
 
Fett (79%)
 
Protein (2%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
80
Fett
7,2g
Kolh.
3,9g
Prot
0,5g
Det finns 80 kalorier i 1 klick (30 g).
Kalorifördelning: 79% fett, 19% kolh., 2% prot.

Relaterade Sås från Felix:

Fisksås Dill & Citron
Thousand Island Dressing Lätt
Aioli Lime
Stroganoff Grytbas
Soltorkad Tomat Sås
Dill och Citronsås
  Visa fler FelixSås produkter

Fler produkter från Felix:

Österrikisk Gulasch Mustig Soppa
Mexican Burrito Bowl
Moroccan Grilled Cheese Bowl
Korean Rice Bowl
Penne Al Salame
  Visa alla Felix produkter

Andra typer av Sås:

Kycklingsås (Konserverad)
Brunsås
Kalkonsås (Konserverad)
Nötkött- eller Köttsås
Biffsås (Konserverad)
Korvsås
  Visa fler Sås näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Kania Thousand Island Salad Dressing
Chef Select Bearnaise
ICA Asia Sriracha Chilisås
Garant Kebabsås Vit & Mild
Caj P Green Garlic Vegan
Rydbergs TACO Lime Avokado


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.