Matdatabas och kaloriräknare  

Finn Crisp

Beet Boost

Näringsvärden
Portions storlek
1 skiva (12,5 g)
per portion
% RI*
Energi
167 kJ
2%
40 kcal
Fett
0,50g
1%
Mättat fett
0,500g
3%
Kolhydrater
7,80g
3%
Socker
0,50g
1%
Fiber
2,0g
Protein
1,10g
2%
Salt
0,25g
4%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 01 apr 18 04:24
2%
av RDI*
(40 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (78%)
 
Fett (11%)
 
Protein (11%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
40
Fett
0,5g
Kolh.
7,8g
Prot
1,1g
Det finns 40 kalorier i 1 skiva (12,5 g).
Kalorifördelning: 11% fett, 78% kolh., 11% prot.

Relaterade Knäckebröd från Finn Crisp:

Original
Finn Crisp Snacks Roasted Peppers & Chipotle
Original Breakfast Size
Fullkornsrågknäcke
Knäcke Fullkornsrågknäcke
Surdeg Fullkornsrågknäcke
  Visa fler Finn CrispKnäckebröd produkter

Fler produkter från Finn Crisp:

Snacks Creamy Ranch
Finn Crisp Snacks Real Cheddar Cheese
Rye Snacks Seeds & Sea Salt
  Visa alla Finn Crisp produkter

Andra typer av Knäckebröd:

Knäckebröd
  Visa fler Knäckebröd näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 

Nyligen äten mat:

Risenta Linskakor Havssalt
Wasa Knäckebröd
Garant Ekologiskt Knäckebröd Fullkornsråg & Quinoa
Wasa Mersmak Råg & Chia
Leksandsbröd Pepparkaksknäcke
Coop Tunt Knäcke Sesam


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.