Matdatabas och kaloriräknare  

Fontana

Haloumi

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1310 kJ
16%
313 kcal
Fett
25,00g
36%
Mättat fett
24,000g
120%
Kolhydrater
2,00g
1%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
20,00g
40%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 15 apr 13 02:18
16%
av RDI*
(313 kal)
16% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (2%)
 
Fett (72%)
 
Protein (26%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
313
Fett
25g
Kolh.
2g
Prot
20g
Det finns 313 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 72% fett, 3% kolh., 26% prot.

Relaterade Ost från Fontana:

Halloumi Burgare
Halloumi Nuggets
Grilloumi
Halloumi
Grekisk Salladsost
Snällost
  Visa fler FontanaOst produkter

Fler produkter från Fontana:

Tapenade
Fetaost av 100% Fårmjölk
Ananasjuice
Hummus Jalapeño
Olivmix utan Kärnor
  Visa alla Fontana produkter

Andra typer av Ost:

Schweizisk Ost
Fettsnål Cheddar- eller Colbyost
Cheddarost
Provolone Ost
Colby Jack Ost
Amerikansk Ost
  Visa fler Ost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

McDonald's Chili Cheese Tops (4 packs)
Max Västerbottensost Sticks - Stor (5 St)
McDonald's Chili Cheese Tops (7 packs)
Espresso House Toast Ost & Skinka
Burger King Halloumi
Subway Veggies & Cheese Toasty


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.