Matdatabas och kaloriräknare  

Freshona

Mixed Bean Salad

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
326 kJ
4%
78 kcal
Fett
0,80g
1%
Mättat fett
0,200g
1%
Kolhydrater
7,10g
3%
Socker
0,50g
1%
Protein
7,10g
14%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 12 okt 19 10:17
4%
av RDI*
(78 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (45%)
 
Fett (11%)
 
Protein (44%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
78
Fett
0,8g
Kolh.
7,1g
Prot
7,1g
Det finns 78 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 11% fett, 44% kolh., 44% prot.

Relaterade Bönor från Freshona:

Black Beans
Mixed Beans
Baked Beans In Tomato Sauce
Vita Bönor i Tomatsås
Kidneybönor

Fler produkter från Freshona:

Jalapenos
Blueberries
Mixed Vegetables Asian Style
Mixed Vegetables Italian Style
Mixed Vegetables Gourmet
  Visa alla Freshona produkter

Andra typer av Bönor:

Bruna Bönor
Röda Bönor (Konserverad)
Svarta Bönor
Gröna Strängbönor
Väl Tillagade Bönor (Burk)
Gröna Trädgårdsbönor
  Visa fler Bönor näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

McEnnedy Boston Style Beans
Kung Markatta Mungbönor
Dave & Jon's Bondbönor Sour Cream & Onion
Rydbergs Mexikansk Lins & Bönsallad
Valfrutta Red Kidney Beans
Zeta Italiensk Tomatsås med Vita Bönor


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.