Matdatabas och kaloriräknare  

Garant

Bacon Tärnat

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1590 kJ
19%
380 kcal
Fett
33,00g
47%
Mättat fett
13,000g
65%
Kolhydrater
0,50g
0%
Socker
0,50g
1%
Protein
19,00g
38%
Salt
2,60g
43%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Ytterligare beskrivning / noteringar:
140 g
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 31 mar 16 12:28
19%
av RDI*
(380 kal)
19% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (79%)
 
Protein (20%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
380
Fett
33g
Kolh.
0,5g
Prot
19g
Det finns 380 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 79% fett, 1% kolh., 20% prot.

Relaterade Bacon från Garant:

Bacon
Saltrulle
Sidfläsk Färsk i Bit
Kyckling Bacon
Bacon Skivat

Fler produkter från Garant:

Ekologisk Linsmix
Basmati Fullkornsris
Juice
Pan Pizza Vesuvio
Ekologiska Katrinplommon
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Bacon:

Bacon (Inlagd, Ugnsbakad, Kokt)
Bacon (Inlagd, Stekt, Kokt)
Bacon (Inlagd, Mikrad, Kokt)
Bacon
Rökt eller Inlagd Bacon
Kanadensiskt Bacon
  Visa fler Bacon näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Garant Saltrulle
Grandiosa X-Tra Allt Chili Cheese 'N' Bacon
Oho! Linsbågar Maple Bacon Taste
Pärsons Stekfläsk
Espresso House Toast Bacon & Ägg
ICA Carbonara Ost & Bacon


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.