Matdatabas och kaloriräknare  

Garant

Färsk Pizzadeg

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
941 kJ
11%
225 kcal
Fett
1,70g
2%
Mättat fett
0,300g
2%
Kolhydrater
43,00g
17%
Socker
1,50g
2%
Protein
7,80g
16%
Salt
1,60g
27%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 27 dec 22 09:04
11%
av RDI*
(225 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (79%)
 
Fett (7%)
 
Protein (14%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
225
Fett
1,7g
Kolh.
43g
Prot
7,8g
Det finns 225 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 7% fett, 79% kolh., 14% prot.

Relaterade Pizza från Garant:

Pizza Capricciosa
Pan Pizza Vesuvio
Pizza Prosciutto Cotto Funghi
Pizza Margherita
Pizza Salami
Pizza Pepperoni
  Visa fler GarantPizza produkter

Fler produkter från Garant:

Ekologisk Linsmix
Basmati Fullkornsris
Juice
Ekologiska Katrinplommon
Smal Chorizo
  Visa alla Garant produkter

Andra typer av Pizza:

Pizza med Ost
Pizza med Kött och Grönsaker
Pizza med Kött och Frukt
Pizza med Kött
Pizza med Ost och Grönsaker
  Visa fler Pizza näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Alimenta Base Pizza
Grandiosa Vinnande Väsuviå
Trattoria Alfredo Stonebaked Pizza Salami
ICA Panpizzadeg
Chef Select Premium Pizza Prosciutto
Grandiosa Queen Kantarell


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.