Matdatabas och kaloriräknare  

Gefleortens

Turkisk Yoghurt

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
502 kJ
6%
120 kcal
Fett
10,00g
14%
Mättat fett
6,400g
32%
Kolhydrater
3,50g
1%
Socker
3,50g
4%
Protein
3,20g
6%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 08 feb 17 04:15
6%
av RDI*
(120 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (12%)
 
Fett (77%)
 
Protein (11%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
120
Fett
10g
Kolh.
3,5g
Prot
3,2g
Det finns 120 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 77% fett, 12% kolh., 11% prot.

Relaterade Yoghurt från Gefleortens:

Mellanfil 1.5%
Crème Fraiche
Filmjölk
Mild Lätt Yoghurt Vanilj
Mild Lätt Yoghurt Naturell
Bollnäsfil Vanilj

Fler produkter från Gefleortens:

Gräddfil
Lätt Crème Fraiche
Matlagningsgrädde 15%
Standardmjölk
Lättmjölk
  Visa alla Gefleortens produkter

Andra typer av Yoghurt:

Fettfri Naturell Yoghurt
Naturell Yoghurt
Vanlig Yogurt (Fettsnål)
Vaniljyogurt (Fettsnål)
Fettsnål Naturell Yoghurt
Fruktyogurt (Fettfri)
  Visa fler Yoghurt näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Milbona High Protein Blueberry Milk Product
MATRIKET Lätt Yoghurt Vanilj
Wapnö Havtorn Yoghurt
Milbona Fruit King Safari
Alpro Coconut Natural
ICA Drickyoghurt Tropisk


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.