Matdatabas och kaloriräknare  

Granarolo

Mozzarella

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
904 kJ
11%
216 kcal
Fett
16,00g
23%
Mättat fett
11,000g
55%
Kolhydrater
1,00g
0%
Socker
1,00g
1%
Protein
17,00g
34%
Salt
0,70g
12%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 24 jan 22 01:39
11%
av RDI*
(216 kal)
11% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (2%)
 
Fett (67%)
 
Protein (31%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
216
Fett
16g
Kolh.
1g
Prot
17g
Det finns 216 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 67% fett, 2% kolh., 31% prot.

Relaterade Ost från Granarolo:

High Protein Ricotta
High Protein Mozzarella
Ricotta

Fler produkter från Granarolo:

Stracchino
Cheese Snack
  Visa alla Granarolo produkter

Andra typer av Färskost:

Keso
Keso (med Låg Fetthalt 2% Mjölkfett)
Keso (Fettfri)
Keso med Frukt
Keso (med Låg Fetthalt 1% Mjölkfett)
  Visa fler Färskost näringsinfo

Andra typer av Mjukost:

Mjuk Gräddost (Fettsnål)
Lättkeso
Mjuk Gräddost
Fettfri Gräddsmältost
Bredbar Mjukost
  Visa fler Mjukost näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Burger King Cheese
Granarolo Stracchino
Granarolo High Protein Mozzarella
McDonald's Chili Cheese Tops (7 packs)
Burger King Pepper Jack Cheese
Burger King Halloumi


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.