Matdatabas och kaloriräknare  

ICA I Love Eco

Ekologisk Apelsinmarmelad

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
753 kJ
9%
180 kcal
Fett
0,50g
1%
Mättat fett
0,000g
0%
Kolhydrater
45,00g
17%
Socker
44,00g
49%
Protein
0,50g
1%
Salt
0,01g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 06 okt 20 03:49
9%
av RDI*
(180 kal)
9% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (97%)
 
Fett (2%)
 
Protein (1%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
180
Fett
0,5g
Kolh.
45g
Prot
0,5g
Det finns 180 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 2% fett, 97% kolh., 1% prot.

Relaterade Sylt från ICA I Love Eco:

Blåbärssylt
Ekologisk Blåbärs- & Björnbärssylt
Ekologisk Lingonsylt
Ekologisk Jordgubbssylt
Apelsinmarmelad

Fler produkter från ICA I Love Eco:

Hamburgare
Ekologiska Haricots Verts
Kalamataoliver
Ekologisk Entrecôte
Fiberhavregryn
  Visa alla ICA I Love Eco produkter

Andra typer av Sylt:

Marmelad och Sylt
Sylt, Konserver, Marmelad (Låg Sockerhalt)
Gelé med Reducerad Sockerhalt
Marmelad
Konserverad Sylt
Gelé (Alla Smaker)
  Visa fler Sylt näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

MATRIKET Rårörda Lingon
Coop Rödvinbärsgelé
Healthyco Strawberry Jam
Änglamark Jordgubbssylt
Garant Lättsockrad Hallonsylt
Coop Jordgubbssylt


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.