Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Grillad Paprika

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
126 kJ
2%
30 kcal
Fett
0,20g
0%
Mättat fett
0,000g
0%
Kolhydrater
6,50g
3%
Socker
5,00g
6%
Fiber
1,5g
Protein
0,80g
2%
Salt
0,88g
15%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 13 feb 14 05:22
2%
av RDI*
(30 kal)
2% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (84%)
 
Fett (6%)
 
Protein (10%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
30
Fett
0,2g
Kolh.
6,5g
Prot
0,8g
Det finns 30 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 6% fett, 84% kolh., 10% prot.

Relaterade Paprika från ICA:

Snackpaprika
Grönsaksmix Paprika
Pesto Paprika
Paprikasallad

Relaterade Grönsaker från ICA:

Bulgur Grönsaksmix
Kål- och Morotsmix
Wok Thai
Kinakål
Feferoni
Vegetariska Vårrullar
  Visa fler ICAGrönsaker produkter

Andra typer av Paprika:

Paprika
Söta Röda Paprikor
Gröna Paprikor
Jalapeno Paprika
Grön Het Chili Peppar
Gul Paprika
  Visa fler Paprika näringsinfo

Andra typer av Grönsaker:

Röda Tomater
Sallad
Svamp
Lökar
Morötter
Spenat
  Visa fler Grönsaker näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Heinz Vegetable Soup
Chop Chop Grönsaker
Felix Moroccan Grilled Cheese Bowl
Garant Grillade Grönsaker
Vitasia Sushi Ginger
ICA Svenska Rotfrukter


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.