Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Kalamon Oliver

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
1004 kJ
12%
240 kcal
Fett
25,00g
36%
Mättat fett
3,700g
19%
Kolhydrater
0,50g
0%
Socker
0,00g
0%
Fiber
0,0g
Protein
1,30g
3%
Salt
10,00g
167%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 18 mar 17 01:23
12%
av RDI*
(240 kal)
12% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (97%)
 
Protein (2%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
240
Fett
25g
Kolh.
0,5g
Prot
1,3g
Det finns 240 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 97% fett, 1% kolh., 2% prot.

Relaterade Oliver från ICA:

Grekisk Olivmix i Örter
Pastasås Tomat & Oliver
Grekiska Oliver
Spanska Oliver Urkärnade
Oliver Fyllda med Pimiento
Tapenade Gröna Oliver
  Visa fler ICAOliver produkter

Fler produkter från ICA:

Grytbitar av Gris
Klassisk Wokmix
Hushållsfärs
Buffelmozarella
Pinsa
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Oliver:

Oliver
Gröna Oliver (Inlagd, i Burk eller Glasflaska)
Gröna Oliver
Svarta Oliver
Fyllda Gröna Oliver
  Visa fler Oliver näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

ICA Selection Stora Gröna Oliver
Italiamo Gröna Oliver med Kärnor
Zeta Snack Oliver Grekisk Mix
Zeta Snackoliver Provencal
Garant Halkidiki Oliver
Ridderheims Tapas


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.