Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Lingonsylt

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
669 kJ
8%
160 kcal
Fett
0,50g
1%
Mättat fett
0,100g
1%
Kolhydrater
36,00g
14%
Socker
36,00g
40%
Protein
0,50g
1%
Salt
0,05g
1%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 29 jan 24 03:30
8%
av RDI*
(160 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (96%)
 
Fett (3%)
 
Protein (1%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

ICA Lingonsylt ICA Lingonsylt

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
160
Fett
0,5g
Kolh.
36g
Prot
0,5g
Det finns 160 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 3% fett, 96% kolh., 1% prot.

Relaterade Sylt från ICA:

Pannkakssylt
Extra Fin Sylt Jordgubb
Hallonsylt utan Tillsatt Socker
Jordgubbssylt, Mer Bär Utan Bitar
Rismål Jordgubb
Hjortronsylt
  Visa fler ICASylt produkter

Fler produkter från ICA:

Grytbitar av Gris
Klassisk Wokmix
Hushållsfärs
Buffelmozarella
Pinsa
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Sylt:

Sylt, Konserver, Marmelad (Låg Sockerhalt)
Gelé med Reducerad Sockerhalt
Gelé (Alla Smaker)
Marmelad och Sylt
Marmelad
Konserverad Sylt
  Visa fler Sylt näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Deluxe Fig Chutney
Garant Lättsockrad Hallonsylt
BOB Drottningsylt
Coop Jordgubbssylt
ICA Lingonsylt 30% Mindre Socker
Coop Rårörda Lingon


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.