Matdatabas och kaloriräknare  

ICA

Pasta Pesto Basilika & Cashewnötter

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
418 kJ
5%
100 kcal
Fett
1,60g
2%
Mättat fett
0,500g
3%
Kolhydrater
18,00g
7%
Socker
0,90g
1%
Protein
3,10g
6%
Salt
0,88g
15%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 23 apr 21 11:10
5%
av RDI*
(100 kal)
5% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (72%)
 
Fett (15%)
 
Protein (13%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
100
Fett
1,6g
Kolh.
18g
Prot
3,1g
Det finns 100 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 15% fett, 73% kolh., 13% prot.

Relaterade Pasta från ICA:

Naturell Spaghetti
Pasta Tomat & Mozzarella
Pasta Carbonara
Pastakopp Mac & Cheese
Naturell Fettuccine
Glutenfri Färsk Fettuccine
  Visa fler ICAPasta produkter

Fler produkter från ICA:

Havrekuddar Kakao
Grytbitar av Gris
Klassisk Wokmix
Hushållsfärs
Buffelmozarella
  Visa alla ICA produkter

Andra typer av Pasta:

Fullkornsvete Spaghetti
Spaghetti
Pasta med Tomatsås utan Kött
Pasta med Köttfärssås
Lasagne med Kött
Makaroner
  Visa fler Pasta näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Gooh! Lasagnette Bolognese
ICA Selection Mafalde Corte
ICA Basic Pasta Bolognese
Zeta Maccaronetti
Italiamo Casoncelli
Urtekram Fusilli Gluten Free


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.