Matdatabas och kaloriräknare  

Olw

Grilled Cheese & Onion Chips

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2176 kJ
26%
520 kcal
Fett
33,00g
47%
Mättat fett
3,700g
19%
Kolhydrater
57,00g
22%
Socker
3,00g
3%
Fiber
3,7g
Protein
5,00g
10%
Salt
0,00g
0%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 18 sep 12 07:32
26%
av RDI*
(520 kal)
26% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (42%)
 
Fett (54%)
 
Protein (4%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
520
Fett
33g
Kolh.
57g
Prot
5g
Det finns 520 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 54% fett, 42% kolh., 4% prot.

Relaterade Chips från Olw:

Räfflade Kikärts Chips
Cheez Doodles Jalapeño
BBQ Vs Cola
Naturchips Cidervinäger & Schalottenlök
Chimichurri
Choco Cheez
  Visa fler OlwChips produkter

Fler produkter från Olw:

Choco Pop
Ranch Nötter
  Visa alla Olw produkter

Andra typer av Chips:

Tortilla Majschips
Fettfria Potatischips
Potatischips (Saltade)
Potatischips
Vanliga Majschips
Tortilla Chips (Låg Fetthalt, Ugnsbakade)
  Visa fler Chips näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Friggs Majskakor Sesamfrö & Havssalt
Sundlings Cheesy Habanero Snacks
Estrella Creamy Sriracha
Santa Maria Potato Pops Sweet Chili
OK Snacks Bacon Chips
Estrella Parmesan & Havssalt


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.