Matdatabas och kaloriräknare  

Paul och Thom

Hot Chili Snacksalami

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
2008 kJ
24%
480 kcal
Fett
40,00g
57%
Mättat fett
16,800g
84%
Kolhydrater
1,00g
0%
Socker
1,00g
1%
Protein
29,00g
58%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 29 jul 18 02:28
24%
av RDI*
(480 kal)
24% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (1%)
 
Fett (75%)
 
Protein (24%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
480
Fett
40g
Kolh.
1g
Prot
29g
Det finns 480 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 75% fett, 1% kolh., 24% prot.

Relaterade Salami från Paul och Thom:

Fransk Lantsalami
Snacksalami
Salamichips Classic
Salamisticks Tryffel
Peppar Salami
Salami Chips Chili
  Visa fler Paul och ThomSalami produkter

Fler produkter från Paul och Thom:

Vegonade Black Garlic
Vitlöksklyftor Örtmarinerade
Peperoni Grön Färskostfyllda
Pepper Balls
Salchichas
  Visa alla Paul och Thom produkter

Andra typer av Salami:

Biffsalami
Mjuk Salami
Salami
Fläsksalami (Torkad eller Hård)
Torkad eller Hård Salami
  Visa fler Salami näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Argal Fuet Catalán
Gøl Peppar Salami Fettreducerad
Dulano Chorizo
Paul och Thom Vitlökssalami
Favorit Salami Napoli
Gøl Garlic Salami Chips


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.