Matdatabas och kaloriräknare  

Tulip

Pulled Pork

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
473 kJ
6%
113 kcal
Fett
4,10g
6%
Mättat fett
2,400g
12%
Kolhydrater
2,30g
1%
Socker
-
Protein
16,00g
32%
Salt
1,70g
28%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 16 apr 24 05:45
6%
av RDI*
(113 kal)
6% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (8%)
 
Fett (34%)
 
Protein (58%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
113
Fett
4,1g
Kolh.
2,3g
Prot
16g
Det finns 113 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 34% fett, 8% kolh., 58% prot.

Relaterade Skinka från Tulip:

Rökt Fläskfilé
Rökt Skinka Strimlad
Kokt Skinka Strimlad
Picnicbog

Relaterade Fläsk från Tulip:

Pork Brisket
Fläskroulad
Cordon Bleu
Ekologiskt Bacon
Stekfläsk
Varmrökt Fläskfilé

Andra typer av Skinka:

Skivad Skinka (Vanlig, Ca. 11% Fett)
Skivad Skinka (Extra Mager)
Färsk Skinka
Malen Skinka
Delikatesskivad Skinka
Hackad Skinka
  Visa fler Skinka näringsinfo

Andra typer av Fläsk:

Fläskkotlett
Fläskrevbensspjäll
Fläskkarré (Filé)
Fläsk
Stekt Fläsk
Malet Fläskkött
  Visa fler Fläsk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Jojjen Julrevbensspjäll
Coop Gyros Kebab
ICA Grillmarinerad Karré Benfri
Dalsjöfors Skinkmignon
Lidl Fläsklägg
MATRIKET Pulled Pork


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.