Matdatabas och kaloriräknare  

Valio

Yoghurt Laktosfri Mango&Persika

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
314 kJ
4%
75 kcal
Fett
3,50g
5%
Mättat fett
-
Kolhydrater
6,90g
3%
Socker
-
Protein
3,50g
7%
Salt
-
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 07 nov 19 02:07
4%
av RDI*
(75 kal)
4% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (38%)
 
Fett (43%)
 
Protein (19%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
75
Fett
3,5g
Kolh.
6,9g
Prot
3,5g
Det finns 75 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 43% fett, 38% kolh., 19% prot.

Relaterade Mjölk från Valio:

Mifú Peppar & Chili
Kvarg Citron
Laktosfri Mjölkdryck 3%
Mjölkdryck
Mellanmjölk
Laktosfri Mellanmjölk 1,5%
  Visa fler ValioMjölk produkter

Fler produkter från Valio:

Kefir Citron & Fläder
Yoghurt Vanilj Passionsfrukt
Gräddfilsdipp Ranch
Oddly Good Easy Whipping
Creme Fraiche Vitlök och Örter
  Visa alla Valio produkter

Andra typer av Mjölk:

Fettsnål Mjölk
Vanlig Mjölk, Fet Mjölk
Mjölk
Mjölk (Fettfri)
Mjölk 2% Fett
Mjölk 1% Fett
  Visa fler Mjölk näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Max Havredryck
Klöver Svensk Mjölkdryck
Eldorado Havredryck med Vaniljsmak
McDonald's Ekologisk Lättmjölk (3dl)
Aroy-D Coconut Milk
GB Glace Magnum Wonder Golden Toffee


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.