Matdatabas och kaloriräknare  

Zeta

Cerignola Oliver

Näringsvärden
Portions storlek
100 g
per portion
% RI*
Energi
674 kJ
8%
161 kcal
Fett
16,00g
23%
Mättat fett
2,900g
15%
Kolhydrater
2,60g
1%
Socker
0,70g
1%
Protein
1,10g
2%
Salt
6,25g
104%
* Referensintag för en genomsnittlig vuxen (8400 kJ / 2000 kcal)
Är denna information felaktig eller ofullständig? Klicka här för att ändra.
Senast uppdaterad: 03 dec 17 07:08
8%
av RDI*
(161 kal)
8% RDI
Kalorifördelning:
 
Kolhydrater (6%)
 
Fett (91%)
 
Protein (3%)
* Baserat på en RDI av 2000 kalorier

Bilder

 
 

Näringsmässigt sammandrag:

Kal
161
Fett
16g
Kolh.
2,6g
Prot
1,1g
Det finns 161 kalorier i 100 g.
Kalorifördelning: 91% fett, 7% kolh., 3% prot.

Relaterade Oliver från Zeta:

Svarta Oliver Urkärnade
Oliver Halkidiki
Svarta Spanska Oliver
Tapenade Svarta Oliver
Snack Oliver Citron
Snack Oliver Paprikamix
  Visa fler ZetaOliver produkter

Fler produkter från Zeta:

Tomatpuré Dubbelkoncentrerad
Rigatini Quadri
Mortadella
Italiensk Linsbolognese
Guanciale
  Visa alla Zeta produkter

Andra typer av Oliver:

Svarta Oliver
Gröna Oliver
Oliver
Fyllda Gröna Oliver
Gröna Oliver (Inlagd, i Burk eller Glasflaska)
  Visa fler Oliver näringsinfo
Matsökning

     
 

Lägga till denna artikel till min matdagbok

Datum:
Måltid:
Beskrivning:
Mängd:
 g
 

Nyligen äten mat:

Ridderheims Tapas
Zeta Snack Oliver Grekisk Mix
ICA Selection Stora Gröna Oliver
Zeta Snack Oliver Havssalt
Garant Halkidiki Oliver
Eldorado Oliver med Pimiento


Observera att vissa livsmedel kanske inte är lämpliga för vissa människor och du bör rådfråga en läkare innan du påbörjar viktminskning eller ändra kost. Även om informationen på denna webbplats presenteras i god tro och anses vara korrekt, har FatSecret inga garantier för dess fullständighet eller riktighet och all information, inklusive näringsvärde, används av dig på egen risk. Alla varumärken, upphovsrätt och andra former av immateriella rättigheter tillhör sina respektive ägare.
Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.