Nu har jag helt tappat detta med kost och träning. Shit får panik på mig själv ...

7 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Är det för mycket på en och samma gång strunta i en av dem! Man måste absolut inte göra båda två, är det bara vikten man vill åt är det till 95% maten det handlar om ändå! 
05 jun 18 av medlem: findus72
Fick se en bild på mig i badkläder och har kämpat sedan november , inte alls det jag ville se. Tappade all motivation ..  
05 jun 18 av medlem: DammJennie
Om du skulle visa samma bild för bästa kompisen skulle hon se samma sak? Försöker peppa så mycket jag kan men är oerhört svårt för kan ju förstå att man kan bli oerhört besviken när man har haft en tydlig målbild! Men ibland ser man inte samma saker som andra! 
05 jun 18 av medlem: findus72
Du fick mig att tänka om lite. Tack Findus. Jag ska hålla kosten det är det viktigaste just nu. Resten är bonus 🙌🏼🌸🌸🙏🏼 
05 jun 18 av medlem: DammJennie
Såhär kan hjälpa mig att tänka: Dvälj inte i dåtid/framtid, just nu är det som räknas: JUST NU: Kämpa mot kalorimål och ät så bra du kan, utifrån dina förutsättningar den här timmen.. Om du vill ner i kroppsmassa, håller jag med Findus om prioritera kost före träning (om båda blir ”överväldigande”). För mig är fokus-prio (för bättre bikini-bilder - om såna överhuvudtaget ska tillåtas ;): 1) Inte socker 2) Inte kolhydrat-bomber som tex vitt bröd/pasta 3) Ner med totalt antal kalorier 4) Om snack, ska det va protein ej socker/kolhydrat 5) Slänger mig på golvet och gör 30 situps - var som helst när som under dagen (skit i att tänka inplanerad träningstid m. träningskläder etc. - ba gört’! (På golvet i köket medan vattnet kokar upp el var som!) :) Nya tag idag! Lycka till! 
06 jun 18 av medlem: Loukatt

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


DammJennie 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.