Fan! Nån mer som känner rädsla för o äta o träna? Vet att muskler väger mer än fett o inser att jag byggt mycket muskler dem sista veckorna, vilket e bra, men nu e ja livrädd att de ska göra att jag går upp i vikt!! Känner ångest över både träning o mat. Skit! Igår kväll blev de iallafall en skön runda på gymmet o de gjorde mig glad, så än så länge kan jag hitta glädjen på gymmet.
Nu e de morron o magen kurrar, jag vet att jag borde äta min vanliga frukost, MEN jag vill så hemskt gärna inte äta för då kanske jag går upp i vikt!!! Men skit, jag har juh lärt mig att jag måste äta för o gå ner i vikt!! Så om jag bara äter mitt vanliga, då borde de väll va lugnt.......?
98,8 kg Tappat hittills: 0 kg.    Kvarvarande: 31,8 kg.    Kosten följs: Ganska bra.
Ökar 0,4 kg per vecka

5 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Om du ligger på kaloriunderskott så är det väldigt liten risk att du i längden bygger muskler som ger några utslag på vågen. Så om du gått ned i vikt genom att äta det du brukar så är det bara att köra på! Tycker din viktkurva ser väldigt rak och fin ut :D 
23 jun 18 av medlem: Dawlight
Tack, ska försöka tänka så 😉 
23 jun 18 av medlem: mia1887
Ät och träna, mät i stället med måttband, mage, lår, rumpa! 
23 jun 18 av medlem: Sommar18flickan18
Tänk på att du är duktig som tränar och att muskler är snyggare än fett. På SVT finns en reality serie ”Petra älskar sig själv”, där hon berättar om hur hon lär sig att älska sin kropp genom olika tester och inspiration från andra. Mycket igenkänningar där men lärorikt och bra budskap. Vågen t.ex gjorde henne bara nedstämd så den slängde hon i soptunnan. Jag mår själv dåligt av att väga mig när det aldrig händer nåt så jag ska mäta midjan istället och lägga vågen i källaren. 
23 jun 18 av medlem: Stinastjärna
Ehhh nej, muskler väger inte mer än fett. Ungefär som att säga att 1kg fett skulle väga mer än 1 kg muskler. Däremot är det en viss skillnad i volym! Och jag lovar du behöver inte vara rädd för att bygga muskler går du dessutom på diet och är tjej är det betydligt tuffare än så! Styrka är en sak men volym något helt annat! Det tar år av hårt tränande och rätt kost! Man brukar räkna 2 kg per år, sedan är den siffran råmuskler, kan fyllas ut med vätska och väga mer men 2 kg brukar man säga om man tränar utan anabola! 
23 jun 18 av medlem: findus72
Hmm jag har också förstått det som att muskler väger mer...det är kanske fel? Men det är i alla fall snyggare! Hur länge har du hållit på? Jag har också upplevt att jag blev både större och tyngre i början och vet inte varför. Men om man är ihärdig och ligger på ett litet underskott varje dag så måste man ggå ner tillsist. Jag loggar allt och tittar i dietkalendern här varje dag. Ju mer jag tränar, desto mer äter jag. Ett underskott på ca 400 kcal per dag är mitt mål, utslaget per månad. Vilket innebär att om jag äter 3000 kcal en dag utan träning, så får jag ta igen det med större underskott resten av dagarna i en vecka. Då behöver jag inte få panik över att jag frossat i mig en halv jordgubbstårta på midsommar tillexempel, utan bara ha långsiktigt tålamod. Och ja, det går inte fort. Men ändå!☺🙃☺  
23 jun 18 av medlem: analouisa
Bra fråga! Jag tackar också för de bra svaren :) 
23 jun 18 av medlem: Loukatt
sedan är det också så här för att bygga volym krävs det rätt kost, gärna rejält plus kcal men också träna på ett visst sätt. om man tittar på alla som tränar tyngdlyftning och styrkelyftning. de vill bli starkare men helst inte tyngre eftersom de tävlar i viktklasser. om man jämför med BB där man bara tittar på volym och komposition inte styrka. att bygga muskler är ett långsiktigt projekt. vad jag skulle tro har hänt och blir ju rätt troligt med tanke var vi är, är att underhudsfett har försvunnit och musklerna blir mera definerade.  
23 jun 18 av medlem: findus72
Låter som en ätstörning. 
25 jun 18 av medlem: mayahaid00

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


mia1887 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.