Känns som det går ganska fort ner precis nu, men det är nog högst tillfälligt. Verkar dock nu som om jag kommer hinna ner till 60 kg till 1 december. Jag har ju som målvikt 58 kg, men det är mest för att när man återgår till vanlig kost igen så brukar man gå upp lite, vätska och så. Så två kilon tänkte jag liksom tillgodo där. Ca 60 är vad jag vill väga, det känns rimligt.

Jag är fortfarande sjuk. Minsta barnet är också lite risig. Trist.

PS: Min sambo, som är ungefär lika lång som mig, väger ca 7-8 kg MER än mig nu!! Han tränar mycket och går upp i muskler. Det har ALDRIG hänt att han vägt mer än mig! När vi träffades vägde vi typ lika mycket och han var väldigt smal. Känns väldigt konstigt att han är den som är tyngst!? Konstigt men bra, då vi båda är närmre våra mål!

Visa kostkalendern, 29 september 2018:
1368 kcal Fett: 65,27g | Prot: 96,77g | Kolh.: 108,58g.   Frukost: Arla Keso Mellanmål Hasselnöt/Blåbär/Tranbär. Lunch: Barebells Hazelnut & Nougat Protein Bar. Middag: Potatis (med Skal, med Salt, Kokt), Broccoli, Ugnsbakad eller Halstrad Lax. Snacks/Annat: Milda Culinesse, Spetskål, Beijing8 Dumplings Anka Ingefära, Arla Keso Mellanmål Hasselnöt/Blåbär/Tranbär , Vindruvor. mer...
1826 kcal Träning: Promenad (Långsam) - 3 Km/H - 2 timmar, Vila - 14 timmar, Sömn - 8 timmar. mer...

10 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Äter ni samma kost samt lika mycket? Rent generellt har männen bättre förutsättningar att bygga muskler än vi kvinnor. 
30 sep 18 av medlem: jean1molin
Jean: Jag försöker mest bibehålla de muskler jag har och gå ner i fett. Åh nej, vi äter inte alls samma. Han äter som en häst och jag som en myra.  
30 sep 18 av medlem: shakta90
Tack för förtydligandet... fick nämligen inte ihop det... då han vägde mer men aldrig innan. 😜 med andra ord har ni olika mål. Det är viktigt med proteiner å faktiskt ännu viktigare när man ligger på underskott. Kram å krya på er. ❤️ 
30 sep 18 av medlem: jean1molin
Jean: Ja, ursäkta min otydlighet! Ja, helt skilda mål! Är knepigt å få ihop vardagen med maten bara 😅 
30 sep 18 av medlem: shakta90
Så kan det absolut vara. När jag började räkna kalorier å begränsade kaloribudget så var det svårt till en början. Nu när jag bestämt mig för att käka upp mig...så är det också svårt.  
30 sep 18 av medlem: jean1molin
Jean: Ja, den omställningen måste vars jättesvår..! 
01 okt 18 av medlem: shakta90

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


shakta90 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.