Kan man gå upp i vikt av att äta för lite?🤔 kommer ungefär bara upp i 700kalorier varje dag.
65,6 kg Tappat hittills: 7,4 kg.    Kvarvarande: 7,6 kg.    Kosten följs: Ganska bra.
Ökar 0,4 kg per vecka

3 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Alltså till slut går man väl ner om man har ett konstant underskott. Men det kan göra att kroppen tror att det är svält på G och håller hårdare idet den har. Att det går trögt alltså. 
30 jan 19 av medlem: nystartare
Testa 1500kcal och minst 100g protein om dagen istället. Ät hälsosam mat och var aktiv. Återkom om 2 veckor. 
30 jan 19 av medlem: ifrpt
Och nej, man går inte upp i vikt av att äta för lite över tid. Din kropp håller säkert på vätska, bajs etc. 
30 jan 19 av medlem: ifrpt
Det kan ju även bero på var du befinner dig i menscykeln. Brukar gå upp nästan 2kg i vätska innan mens.  
30 jan 19 av medlem: Elitor
700 är alldeles för lite, du bör ligga på minst 1300 för att få i dig alla näringsämnen din kropp behöver. Du kanske kommer att gå ner nu men varenda fettkalori kommer din kropp att försöka spara eftersom du ligger på svältnivå. 
30 jan 19 av medlem: raschkatten
du tappar din muskelmassa, inte bra att äta så lite i längden.  
30 jan 19 av medlem: Mo1000
Räknar du och väger du din mat? 
31 jan 19 av medlem: alexandraemaria
Alexandraemaria ja jag väger och räknar ut min mat praktiskt varje dag för försöker skapa muskler som inte syns så att säga, vill inte bli större muskelmässigt eller fettmässigt. Har en extremt konstig mage också som mår dåligt om jag äter vid specifika tider, för sent om jag ska sova osv så är svårt att äta mer än vad jag gör redan pga mina besvär med magont :/ 
31 jan 19 av medlem: fannie99
Som sagt äter du under 700 kcal per dag ställer du in din kropp på svält. Du kommer dessutom gå upp lättare upp i vikt när du börjat äta mer normalt eftersom kroppen då vill kompensera och undvika fler svältperioder. Vill inte ge dig pekpinnar osv det är ditt val. Och tråkigt att du har magproblem dessutom. Och nej du borde inte gå upp av ett sånt stort underskott men kroppen kan lägga på sig vätska.  
31 jan 19 av medlem: honeyybees
Hej! Jag vill bara rekommendera dig på att inte äta mindre 1000 kcal, de som du gör nu är att bara dålig för din kropp. Din kropp säkert behöver mer än så kalorier än du äter nu. Din kropp nu har anpassat sig för domhär antal kalorierna som du äter nu, så fort du äter mer än så din vikt stiger upp. För att din ämnesomsättning har anpassat sig för dom kalorierna. Kroppen är så smart. Så jag rekommenderar dig så. 1. Börja äta mer i stegvist alltså öka antal kalorierna typ 150kcal per vecka o stoppa ökningen efter typ en månad sedan börja med att vara lite extra aktiv utan att minska dina antal kalorier som du följe sist. Så ämnesomsättning har lagats sig. Så nu kan du äta med mer antal kalorier och samtidigt du går ner till din målsvikt. 
31 jan 19 av medlem: Sakhr Ghribh
Dina magproblem beror nog på vad du äter. 
31 jan 19 av medlem: ifrpt
Som dem har skrivit över här. JA du kan gå upp av att äta för lite.  
31 jan 19 av medlem: Song ji ra
Inte i fettvikt. 
01 feb 19 av medlem: ifrpt
Du kommer aldrig bygga muskler på 700 kalorier. Hur klarar du dig?? Ät 1200 iallafall. När du käkar så lite så försöker kroppen hålla kvar allt, vilket gör att det ställs in i ett ”svält mode” och du samlar mer vätska än vanligt därav går upp i vikt. Snart kommer den vätskan försvinna o du kommer rasa. Men detta är inte hållbart då såfort du äter vanligt igen så kommer du gå upp allt och lite till. Been there done that 
02 feb 19 av medlem: Sandraniki
Om du har mycket problem med magen testa en uteslutningsdiet. Vanligaste reaktionerna brukar vara på gluten, mjölk, socker och soja. När man redan har problem kan tex citrus och tomatskal vara svårsmält. Ignorera inte magproblem det leder till allvarliga sjukdomar. God sömn är viktigt för vikten, det finns studier där testpersoner på samma energiunderskott tappar knappt hälften så mycket vikt pga sömnbrist(5 timmar/natt), jämfört med de som sover 7+ timmar. 
02 feb 19 av medlem: ifrpt
Nej inte om du äter 700 bra kalorier. Då kommer du att gå ned. 
05 feb 19 av medlem: majetri
När man bantar ska man hålla sig på ett intag som man kan hålla framöver, långsiktigt. Det är inte bra för hälsan och ger inte lika bra resultat att svälta sig själv och sen gå upp igen (vilket man KOMMER göra, alt. dö av svält...) 
13 feb 19 av medlem: butterfly.com
Att äta 700 kcal/dag är ett anorektiskt beteende. Har själv anorexia så vet vad jag pratar om. Hoppas du förstår och tar detta på allvar ❤️ 
13 feb 19 av medlem: butterfly.com

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


fannie99 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.