Det är fasen svårt att tappa i kg. Jag har gått ned 5 storlekar i byxor sedan jag började 2017, men har bara tappat 8kg. Väldigt lite händer med att bli av med flabbmagen :(

Har dock blivit starkare och kläderna blir lösare för varje månad. Önskar bara att magen börjar försvinna mer än vad den gör nu.

Någon annan som har samma problem?

Visa kostkalendern, 14 december 2020:
301 kcal Fett: 4,60g | Prot: 24,02g | Kolh.: 38,82g.   Frukost: Coffee. Lunch: Beef Gyro Sandwich. mer...
34 kcal Träning: Stretching (Yoga) - 10 minuter, Apple Health - 23 timmar och 50 minuter. mer...

11 Anhängare    Stötta   

Kommentarer 
Har du tränat mycket så har du nog omvandlat fettet till muskler. Muskler väger ju lite också. Sen kan det ju vara löst skinn. Jag har själv gått ner en del men varit för lat att träna och magen blir ju skrynklig tyvärr men hellre det än en massa fett. Fortsätter du gå ner så funkar ju din metod. Står du still men ändå tycker att du väger för mycket så måste du nog justera kaloriintaget lite och testa om det ger effekt. 
14 dec 20 av medlem: astho
Fasta tar just bukfettet först har du testat 5:2 eller dylikt? 
14 dec 20 av medlem: sm.li
Jag körde 800kcal/dag dem första två åren och sedan började jag röra mig mer och mer har sedan dess gått upp i kaloriintag. Just nu kör jag på 1100 på dagar utan gym och 1600 på dagar med gym. Äter nästan enbart kött och grönsaker. Är lite av en kräsen ätare :/ Dock brukar jag ta en måltid med hämtmat i månaden, oftast vid löning. Det har inte stått stilla men det går trögare att bli av med fettet. Jag märker att fettet blir lösare på magen och krymper. Är nog bara lite otålig och vill få bort den snabbt. Och ja jag nog omvandlat det mesta av mitt fett till muskler. Man får väl bita ihop, fortsätta kämpa och hoppas att mini-platån ger med sig snart.  
14 dec 20 av medlem: DaniPancake
Fasta tar INTE bort bukfettet först! Vad som händer vid fasta är att magen och tarmen töms på matinnehåll! Gå inte på sånt! Det är bra att fettet blir lösare för då kommer det att försvinna så småningom förutsatt att du tränar och inte äter mer kalorier än vad du gör av med! 
18 dec 20 av medlem: Hanna_lasson

     
 

Lämna en kommentar


Du måste logga in för att kunna lämna en kommentar. Klicka här för att logga in.
 


DaniPancake 's vikthistorik


Skaffa appen
    
© 2024 FatSecret. Alla rättigheter reserverade.